hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Programtippek

Tippek és programok

  • Másszon fel a Somló-hegyre és jutalmazza meg magát a hegytetőn fáradságaiért egy pohár jó borral.
  • Kenuzzon, kajakozzon vagy horgásszon a Rábán, Magyarország egyik legfontosabb folyóján vagy válassza a homokos folyópartot és mártózzon meg a vízben vagy napozzon.
  • Ha kultúrára vágyik, tekintse meg egy kirándulás keretében a szombathelyi románkori emlékeket, a régészeti ásatásokat Velemben, vagy a kőszegi történelmi várat, amely 1532-ben ellenállt a törökök ostromának.

Barangolás a Királyi Kertben

A park elődjét gyümölcsös- és zöldségeskertként III. Nádasdy Ferenc alapította, 1546-ban. 1803-ban Habsburg Ferdinánd este-modenai főherceg tulajdonába került. Ekkor kezdett kialakulni az angol stílusú park; az 1812-ből származó öreg tölgyek törzsátmérője ma meghaladja a 3 métert.
1868-ban örökléssel Lajos bajor királyi herceg tulajdona lett a kert. 1953-tól az Erdészeti Tudományos Intézet kezeli  az arborétumot, ahol jelenleg 300 fa- és cserjefaj található. Az arborétum talán legnagyobb értékét a 200 éves platánok, feketefenyők, tiszafák, japánakácok, vasfák és egy egylevelű magas kőri évszázados példányai képezik.
A későbbi telepítések közül a 100-130 éves liliomfák hívják leginkább magukra a figyelmet, de sokféle rhododendron és azálea faj is gyönyörködteti a látogatókat.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X